Liviu Pleșoianu, scrisoare deschisă lui Tudorel Toader. "Ați pierdut șansa de a fi un erou"
Foto: www.romaniatv.net

Liviu Pleșoianu, scrisoare deschisă lui Tudorel Toader. "Ați pierdut șansa de a fi un erou"

8 știri, 159

Liviu Pleșoianu îi transmite lui Tudorel Toader că a pierdut șansa de a fi un erou odată cu refuzul cererii de revocare din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

"Domnule ministru Toader, șansa de a fi un erou ați pierdut-o anul trecut, în luna martie, când ați considerat că nu e "oportun" să cereți revocarea din funcție a distinsei sufrageriste. De mai mult de 13 ani, în sufrageria "Românica" (vorba renumitului procuror PORTOCALĂ, de la "unitatea de elită DNA Ploiești") se decide cine are voie și cine nu are voie să iasă președinte, cine are voie și cine n-are voie să fie om politic, cine are voie și cine n-are voie să fie om de afaceri.

În general, în generalisima sufragerie "Românica" se decide tot, indiferent de majorități, de vot, de voința covârșitoare a acestui popor. Că se face asta cu sprijin de afară – ține de evidențe... Trebuie să fi aterizat de mai puțin de două minute pe Terra ca să nu înțelegi exact cum funcționează mecanismul de control în România și asupra României... Însă acest lucru a fost posibil în primul rând din cauza impotenței instituționale sau chiar a complicității celor care au avut și care au, cel puțin teoretic, puterea-n pix!", a scris Liviu Pleșoianu, duminică, pe pagina sa de Facebook.

    Citește pe romaniatv.net