Liviu Vârciu și Vica Blochina, cu picioarele julite până la sânge
Foto: www.realitatea.net

Liviu Vârciu și Vica Blochina, cu picioarele julite până la sânge

6 știri, 180

Liviu Vârciu și Vica Blochina, cu picioarele julite până la sânge. Se aproprie încercările marii finale la,,Asia Express”, iar vedetele rămase în ultima parte din Drumul Dragonului vor împărți emoții și momente de neimaginat în prima etapă din Thailanda.

În tensiunea probelor la care sunt supuși, Vica Blochina și Liviu Vârciu se vor accidenta și vor avea nevoie de intervenția medicilor din echipă:,,A fost o probă fizică, dar una extrem de grea.

Ultimele provocări din acest concurs vor crește gradual în dificultate, iar lupta concurenților va deveni din ce în ce mai aprigă. În seara aceasta, la baza probelor din Thailanda va sta emblematicul animal al acestei țări- elefantul, care în credința asiatică este și un simbol al norocului.

Acest lucru nu pare să îi salveze pe concurenți de la accidentări, care se vor alege cu răni la picioare într-o cursă cu obstacole. Împinși de adrenalină și de tensiunea misiunii Liviu și Vica vor îndura suferința fizică doar pentru a îndeplini una dintre probe cât mai rapid, fără să-și acorde vreun moment de respiro. Din dorința incredibilă de a duce la bun sfârșit provocarea, cei doi nu vor realiza ce li se întâmplă până la finalul jocului, dar juliturile și rănile de la picioare vor trage un semnal de alarmă medicilor din echipă, ce le vor acorda îngrijiri.

Dacă în cazul Vicăi juliturile nu sunt foarte profunde, nu același lucru se poate spune ...

    Citește pe libertatea.ro