Lockdown-ul nu se întâmplă5Foto© cancan.ro

Lockdown-ul nu se întâmplă

, 6 știri, 17 vizualizări

Președintele Klaus Iohannis a dat asigurări că nu intenționează să promoveze instituirea unei carantine la nivel național după alegeri.

„Nu există nicio intenție, eu nu intenționez să promovez instituirea unei carantine la nivel național, un așa numit lockdown, după alegerile parlamentare din 6 decembrie. Repet, nu există nicio intenție de a intra în lockdown după alegeri. Repet aceste lucruri fiindcă sunt politicieni fără niciun fel de scrupule care încearcă să se promoveze cu știri de tip senzațional și vor să ne spună ce s-ar putea întâmpla. Lockdown-ul nu se întâmplă!”, a spus șeful statului, la Palatul Cotroceni, într-o conferință de presă.

El a arătat că vor fi luate măsuri de carantinare zonală sau regională, unde situația o va impune. „Abordarea pe care am avut-o până acum s-a dovedit că dă rezultate și o vom menține în continuare. Vom continua să instituim măsuri zonale sau regionale, deci în localități, acolo unde situația o impune, unde avem o creștere prea mare a numărului de cazuri.