Loteria bonurilor fiscale. O nouă extragere
Foto: www.libertatea.ro

Loteria bonurilor fiscale. O nouă extragere

7 știri, 79

Loteria Bonurilor Fiscale, extragerea de duminică, 20 mai. Din urne au ieșit numerele 15 și 338, ceea ce înseamnă că bonurile câștigătoare au fost emise în data de 15 aprilie 2018 și au o valoare cuprinsă între 338 și 339,99 de lei.

O nouă extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale a avut loc duminică, 20 mai, pentru tichetele emise în perioada 1-30 aprilie 2018. În urma acesteia, au ieșit câștigătoare bonurile cu valori cuprinse între 338 și 338,99 lei emise în data de 15 aprilie 2018.

Potrivit regulamentului, fondul de premiere este de un milion de lei, dintre care vor fi acordate cel mult 100 de premii. După centralizare, dacă numărul bonurilor câștigătoare este mai mare de 100, atunci va fi organizată a doua extragere pentru determinarea a cel mult 100 de bonuri câștigătoare.

Rezultatele extragerii sunt publicate pe site-urile Ministerului Finanțelor Publice (www.mfinante.ro), Agenției Naționale de Administrare Fiscală (www.anaf.ro) și Loteriei Române (www.loto.ro), timp de cel puțin 30 de zile.

Cei care dețin bonuri câștigătoare pot depune cereri pentru a-și revendica premirul, începând cu prima zi după efectuarea extragerii, timp de 30 de zile. Ei trebuie să depună în original bonul fiscal câștigător, alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura ANAF.

Formularul cererii poate fi obținut gratuit de la administrația fisc...

    Citește pe libertatea.ro