Lovitură de teatru în scandalul ,,Cocaina de la Mare″. Șeful Poliției Române sesizează Parchetul© bzi.ro

Lovitură de teatru în scandalul ,,Cocaina de la Mare″. Șeful Poliției Române sesizează Parchetul

, 7 știri, 36 vizualizări

Seful Politiei Romane, chestorul Ioan Buda, a anuntat astazi ca va sesiza Parchetul pentru neglijenta in serviciu cu privire la seful de la crima organizata si antidrog Tulcea, pentru maniera in care a gestionat cazul drogurilor venite la mal in luna martie. Acolo (la Tulcea -n.r.), discutam de seful imputernicit sef serviciu combaterea criminalitatii organizate.

A fost in primul rand , i s-a intrerupt imputernicirea, ofiterul este cercetat in prealabil si vom sesiza Parchetul cu privire la neglijenta in serviciu. Mai sunt si alte nereguli, dar mici. (I se imputa -n.r.) faptul ca a fost informat si nu a raportat la timp. Daca raporta la timp si actiunea se desfasura intr-un mod mult mai rapid.

Intrebat daca o tona de droguri a disparut astfel din cauza sefului de la crima organizata si antidrog Tulcea, Ioan Buda a precizat ca nu e vorba o tona de droguri, ci de aproximativ 30 de saci. Saptamana trecuta, conducerea Politiei Romane a anuntat ca a dispus ca Directia de Control Intern sa faca verificari cu privire la modul in care politistii din Tulcea au gestionat ancheta privind drogurile care au venit la mal in martie, existand suspiciuni ca politistii au ratat o captura de droguri aflata in 30 de saci.