Lucian Bode, noul ministru al Transporturilor: TAROM a plătit un avans de 900.000 euro pentru achiziționarea celor 9 ATR-uri fără contract© romaniatv.net

Lucian Bode, noul ministru al Transporturilor: TAROM a plătit un avans de 900.000 euro pentru achiziționarea celor 9 ATR-uri fără contract

, 8 știri, 28 vizualizări

"În acest moment, la TAROM sunt în vizită următorii: DNA, DIICOT, Corpul de Control al prim ministrului, Corpul de Control al Ministerului Transporturilor, Autoritatea pentru Protecția Datelor, Consiliul Concurenței, Autoritatea pentru Discriminare, Poliția, Parchetul. Nu știu dacă mai există o instituție care să nu fie acolo.

Ce s-a întâmplat cu această companie și modul în care a fost administrată în ultima perioadă depășește orice imaginație. Sunt în discuții avansate pentru achiziționarea celor nouă ATR-uri, cu acel contract buy back semnat de doamna Mezei și aici repet: țineți-vă bine! Doamna Mezei a semnat un memorandum prin care a acordat un avans de 900.000 de euro pentru achiziția celor nouă aeronave.

Încă o dată: a acordat un avans pe baza unui memorandum. Nu am mai văzut așa ceva! Nu există niciun contact. TAROM a plătit 900.000 de euro avans pentru achiziționarea celor nouă ATR-uri fără contract, pe baza unui memorandum", a afirmat ministrul Lucian Bode.