#ReferendumFamilie/Orban a votat la referendum: Sunt creștin și un familist convins
Foto: www.agerpres.ro

#ReferendumFamilie/Orban a votat la referendum: Sunt creștin și un familist convins

8 știri, 27

"Particip pentru că referendumul este cea mai puternică instrument al democrației. Tema referendumului de azi e una extrem de importantă pentru că e vorba despre cum e constituită celula de bază a societății, familia. Mai precis inițiativa este de a defini în Constituție modul în care era definit în legislație, felul în care se realizează căsătoria între un bărbat și femeie. La acest referendum am decis să particip la vot și să votez da, pentru că sunt un creștin convins și familist", a afirmat Ludovic Orban, după de ce a votat, duminică dimineață, la referendum la o secție din județul Ilfov.

Acesta a adăugat că persoanele care îndeamnă la boicotarea referendumului pentru familie nu fac un bine democrației din România.

"Le spun tuturor românilor că acest referendum nu e nici al PSD, nici al lui Liviu Dragnea, este unul care privește cetățenii, ese un referendum prin care decidem modul în care va funcționa familia, dacă va funcționa în sensul creștin, al moralei creștinei. Nu cred că cei care îndeamnă cetățenii să nu vină la vot fac un bine democrației", a completat liderul PNL.

Întrebat cum ar comenta participarea sau absența președintelui Klaus Iohanis la referendum, Orban a replicat: "Nu știu dacă președintele va veni sau nu la vot. Nu putem califica că cineva lipsește de la vot la ora asta. Se votează până la ora 21.00".

Chestionat dacă referendumul nu va fi nevalidat, ac...

    Citește pe zf.ro