Mădălina Ghenea clarifică relația sentimentală cu fotbalistul Nicolo Zaniolo cu ajutorul avocaților2Foto© libertatea.ro

Mădălina Ghenea clarifică relația sentimentală cu fotbalistul Nicolo Zaniolo cu ajutorul avocaților

, 5 știri, 76 vizualizări

După mai multe zile în care presa din Italia a speculat că mijlocașul de la AS Roma  (21 ani) și Mădălina Ghenea (33 ani) ar avea o relație sentimentală, fosta iubită a lui Gerard Butler a apelat la o firmă de avocatură din Italia pentru a pentru a clarifica lucrurile în ceea ce a prezentat mass media. Zvonurile unei posibile relații dintre Zaniolo, fotbalist cotat la 40 milioane euro, și Ghenea au apărut la sfârșitul anului trecut iar cei doi le-au alimentat  după ce au schimbat mesaje prin intermediul unui canal online de socializare.

“În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă.Sunt o femeie care muncește din greu și care este mamă.

Timp de 20 de ani am fost aruncată în niște relații pe care nu le-am avut niciodată și nu am vorbit niciodată despre ele pentru că am preferat să-i las pe oameni să facă asta, iar eu să discut despre munca mea, despre proiectele mele, despre obiective și valori. Nu am mai fost într-o relație de câteva luni bune, am zis asta și pe social media, și în interviuri.