Madonna va cânta la Eurovision 20196Foto© bzi.ro

Madonna va cânta la Eurovision 2019

, 14 știri, 13 vizualizări

Promotorii concertului, Live Nation Israel, și reprezentanții americani ai cântăreței au confirmat informațiile apărute în presa israeliană, potrivit cărora Madonna va interpreta două melodii la Tel Aviv, în cadrul concursului Eurovision, care se va desfășura timp de trei zile, în luna mai, eveniment la care vor lua parte muzicieni din peste 40 de țări.

Israel a devenit gazda competiției din 2019 după ce cântăreața israeliană Netta Barzilai a câștigat ediția de anul trecut a concursului, desfășurată în Portugalia, cu melodia ''Toy''. Potrivit tradiției, țara câștigătoare găzduiește ediția din anul următor.

Evenimentul găzduit de Israel a atras deja solicitări de boicot din partea activiștilor pro-palestinieni, care îndeamnă companii, artiști și guverne să se delimiteze de Israel. În luna ianuarie, aproximativ 50 de celebrități britanice, printre care muzicienii Roger Waters și Peter Gabriel, au semnat o scrisoare în care solicitau BBC să insiste pentru schimbarea locului de desfășurare a ediției din 2019 a Eurovision.