Mai multe pisici au dărâmat o bucată din tavanul secției de Radiologie a Spitalului din Constanța7Foto2Video© libertatea.ro

Mai multe pisici au dărâmat o bucată din tavanul secției de Radiologie a Spitalului din Constanța

, 10 știri, 20 vizualizări

Conform reprezentanților unității medicale, în secția de Radiologie se lucrează la sistemul de ventilație, iar mai multe bucăți de tavan au fost îndepărtate. Astfel, pisicile au reușit să se infiltreze în plafonul fals și, sub greutatea lor, s-au dărâmat și alte părți ale tavanului. În urma incidentului, nimeni nu a fost rănit, însă reprezentanții spitalului au demarat o anchetă.

„Ne pare rău pentru incidentul creat. S-a demarat o anchetă în acest caz. Vă aducem la cunoștință că s-a ajuns la această situație din pricina faptului că se lucrează la sistemul de vențilație din imediata apropiere a locației în cauză, iar piesele lipsă de plafon fals au fost îndepărtate de către muncitori. Având în vedere situația creată, plafonul va fi completat la loc. De altfel, vom contacta o firma specializată pentru a îndepărta animalele, în condiții de siguranță, astfel încât să nu se mai întâmple incidente de acest gen", au transmis reprezentanții Spitalului Județean Constanța.

În acest caz a reacționat și prefectul județului Constanța, George Niculescu, care a transmis că „incapacitatea autorităților locale/județene de a rezolva problemele din sistemul de sănătate, de peste 30 de ani, începe să producă efecte negative”.