Maia Morgenstern, despre rolul sãu din serialul Sacrificiul: „Creativitatea îmi este încurajată!”3Foto© a1.ro

Maia Morgenstern, despre rolul sãu din serialul Sacrificiul: „Creativitatea îmi este încurajată!”

, 5 știri, 25 vizualizări

În aceastã toamnã, Maia Morgenstern o interpreteazã pe Eva, în cadrul celui mai nou proiect produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1, Sacrificiul, ce va avea marea premierã miercuri, 11 septembrie, respectiv joi, 12 septembrie, de la 20:00. Îndrãgita actrițã a primit propunerea de a juca în noul serial chiar în timpul filmãrilor de la Fructul Oprit.

“A fost o continuare firească. În mijlocul filmărilor de la “Fructul Oprit”, doamna Ruxandra Ion în primul rând mi-a propus, am convenit de comun acord, să ne vorbim cu “tu”. Acela a fost un prag important, expresia încrederii și a respectului reciproc și a felului exceptional în care lucrăm, comunicăm, creăm, bucurându-mă de o încredere totală și apreciind la rândul meu un profesionalism excepțional, un mod serios și profesionist de a aborda modul de filmare, ziua de filmare, lucrul, dar și creativitatea. Creativitatea îmi este încurajată!”, povestește Maia Morgenstern.

Aceasta își amintește cu emoție momentul în care a acceptat sã o joace pe Eva în Sacrificiul: „Cu respect, cu prietenie, cu drag, mi-a propus să continuăm colaborarea, să creăm împreună. A fost un <>  absolut firesc, expresia încrederii și a prețuirii și a conștienței faptului că putem crea împreună povești frumoase ce se vor adresa spectatorilor fideli. Totodatã încercãm să câștigăm inimile, sufletele cât mai multor oameni, care să ne urmărească poveștile, să ne judece, pentru că și gândirea critică nu face rău!”, a mai completat actrița.