Maimuțele din India au atacat un cadru medical și au furat probe de sânge recoltate de la pacienți infectați cu coronavirus5Foto© hotnews.ro

Maimuțele din India au atacat un cadru medical și au furat probe de sânge recoltate de la pacienți infectați cu coronavirus

, 8 știri, 40 vizualizări

În acel moment, mai multe maimuțe au atacat angajatul din domeniul medical și au furat probe de sânge recoltate de la pacienți care au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, potrivit Agerpres.

„Maimuțele au înșfăcat mostrele și au fugit cu aceste probe sangvine recoltate de la patru pacienți cu COVID-19, care se află în prezent sub tratament. A trebuit să prelevăm noi probe de sânge de la ei”, a declarat un oficial de rang înalt din conducerea acestei facultăți indiene.

Conform autorităților locale, nu este clar dacă maimuțele au vărsat pe jos probele sangvine, însă persoanele care locuiesc în proximitatea campusului universitar se tem de o răspândire accelerată a noului coronavirus dacă maimuțele vor duce mostrele în cartiere intens populate.