Mama lui Andrei Bucă, tânărul mort în Colectiv, a născut la 52 de ani. Minune de Paște, în familia greu încercată de soartă
Foto: stirileprotv.ro

Mama lui Andrei Bucă, tânărul mort în Colectiv, a născut la 52 de ani. Minune de Paște, în familia greu încercată de soartă

8 știri, 357

Mama lui Andrei Bucă, tânărul care a murit în tragedia din Clubul Colectiv, a născut la 52 de ani. Fetița perfect sănătoasă a venit pe lume, cu câteva zile înainte de Paște. Greu încercați de soartă, părinții spun că micuța este o minune.

În urmă cu un an și jumătate, soții Marcela și Dorin Bucă și-au pierdut singurul fiu. Andrei, un tânăr de doar 29 de ani, a murit în incendiul cumplit din clubul Colectiv din București. Chinuiți de durere, cei doi părinți au simțit că viața lor părea golită de conținut, scrie Obiectiv Vocea Brăilei. De câteva zile, soții Bucă au însă un motiv să ia viața de la capăt.

Cu câteva zile înainte de Înviere, mama lui Andrei a născut la 52 de ani, o fetiță perfect sănătoasă. Micuța Andreea Gabriela este o minune.

„Nu găsim cuvintele care să exprime bucuria cu care ne-a umplut sufletele acest copil! Nu vom găsi niciodată vorbele de bucurie și de mulțumire Lui Dumnezeu pentru minunea care a venit la noi în casă!”, ne-a mărturisit Dorin Bucă.

A născut la 52 de ani, după ce și-a pierdut fiul în clubul Colectiv

Bărbatul a mărturisit că nici el și nici soția sa nu s-au putut împăca cu faptul că au rămas singuri, după ce și-au pierdut singurul fiu.

„În momentul când a plecat Andrei dintre noi, am simțit că viața noastră nu mai are niciun sens. Am simțit un gol atât de mare încât, în fiecare zi când ne sculam, ne uitam unul la altul, ne luam în brațe și pl...

    Citește pe libertatea.ro