Manchester City, de neoprit în Anglia! Echipa lui Pep Guardiola a cucerit al treilea trofeu al sezonului, după ce a spulberat-o pe Watford2Foto© libertatea.ro

Manchester City, de neoprit în Anglia! Echipa lui Pep Guardiola a cucerit al treilea trofeu al sezonului, după ce a spulberat-o pe Watford

, 6 știri, 20 vizualizări

Manchester City a încheiat un sezon extraordinar, sâmbătă, prin câștigarea Cupei Angliei la fotbal, după 6-0 cu Watford în finală, la Londra, devenind astfel primul club din Albion care realizează tripla domestică, prin cucerirea într-un sezon a titlului național, a Cupei Angliei și a Cupei Ligii engleze.

Golurile au fost marcate de David Silva (26), Raheem Sterling (38, 81, 87), Kevin De Bruyne (61) și Gabriel Jesus (68). City a egalat un record vechi de 116 ani prin acest succes la scor într-o finală (Bury a învins-o pe Derby County cu 6-0). Watford, care nu a mai învins-o pe City de 30 de ani, a pierdut și a doua finală a Cupei Angliei, după ce în 1984 a fost învinsă de Everton.

În fața a 85.854 spectatori prezenți pe stadionul Wembley au evoluat echipele: Manchester City: Ederson - Walker, Kompany (căpitan), Laporte, Zincenko - D. Silva (Stones, 79), Gundogan (L. Sane, 73), B. Silva - Mahrez (De Bruyne, 55), Gabriel Jesus, Sterling. Antrenor: Josep Guardiola. Watford: Gomes - Kiko, Mariappa, Cathcart, Holebas - Doucoure, E.