Marcel Răducanu depsre RB Leipzig – U. Craiova, din Liga Europa: ”Oltenii n-au nici o șansă!”
Foto: a1.ro

Marcel Răducanu depsre RB Leipzig – U. Craiova, din Liga Europa: ”Oltenii n-au nici o șansă!”

14 știri, 30

Marcel Răducanu depsre RB Leipzig – U. Craiova, din Liga Europa: ”Oltenii n-au nici o șansă!”.

Universitatea Craiova va juca, joi, de la ora 19.30, în deplasare, cu RB Leipzig, prima manșă din turul 3 preliminar al Ligii Europa. Un meci infernal pentru olteni, consideră Marcel Răducanu.

Stabilit în Germania, fostul mare fotbalist român crede că RB Leipzig este, în acest moment, mult peste Univeristata Craiova. ”Leipzig este o echipă foarte bună a Germaniei. Este o formație care joacă extrem de ofensiv, dar care e puternică și în defensivă. Practic, vorbim despre o echipă compactă, greu de bătut”, a declarat, ieri, pentru Libertatea, Marcel Răducanu (63 de ani).

Cel care a fost desemnat ”Fotbalistlui Anului” în 1980 în România a continuat: ”Leipzig îl are și pe Ralf Rangnick, un antrenor și, totodată, manager foarte bun. A create o echipă care practică un fotbal modern și efficient”.

În ceea ce o privește pe Universitatea Craiova, Marcel Răducanu a precizat: ”Din păcate, în acest moment, Universitatea Craiova pare a avea probleme și o echipă din Liga a 2-a din România. A început foarte prost campionatul, n-a arătat mare lucru. Chiar dacă în Germania nu a debutat competiția internă, cred eu că oltenii n-au nici o șansă în dubla cu Leipzig. Ar fi o surpriză uriașă dacă Universitatea Craiova ar reuși s-o scoată din Liga Europa pe Leipzig”.

Marcel Răducanu a fost, cândva, numărul...

    Citește pe libertatea.ro