Marcel Vela, declarații fulminante la adresa celor care se adună în grupuri mari și ignoră măsurile de protecție împotriva coronavirusului4Foto© agerpres.ro

Marcel Vela, declarații fulminante la adresa celor care se adună în grupuri mari și ignoră măsurile de protecție împotriva coronavirusului

, 8 știri, 439 vizualizări

„Am și trei mesaje pentru cei care se adună în grupuri mari, ignorând orice măsură de protecție. Fac acest lucru în numele tuturor celor care am îndurat și respectat reguli timp de două luni, dorind oprirea și diminuarea pandemiei, luptând pentru protejarea sănătății celor dragi. Stimate doamne, Stimați domni, Virusul încă nu a fost învins!”, a anunțat Marcel Vela pe Facebook.

În această seară, la ora 20:00, am ajuns la 16.797 de persoane infectate, cu 268 ÎN PLUS față de ziua de ieri. Din păcate, în ultimele 24 de ore, au decedat ÎNCĂ 24 de persoane, ajungând astfel la 1094 de tragedii suferite de compatrioții noștri din toate județele țării.

Marcel Vela:Marcel Vela a amintit că nu trebuie să uităm să purtăm masca in spațiile închise. „Nu uităm să ne spălăm des pe mâini, avem grijă ce suprafețe atingem și nu ducem mâna la față (nas, ochi sau gură) dacă nu avem mâinile igienizate.