Marea revenire în TVR: Andreea Marin, înapoi la postul public9Foto© libertatea.ro

Marea revenire în TVR: Andreea Marin, înapoi la postul public

, 10 știri, 76 vizualizări

Andreea Marin revine la TVR. Marea dragoste a „Zânei Surprizelor” nu a fost uitată și se pare că este pe cale să fie reînviată. Astfel, cât de curând o vom revedea pe Andreea Marin la televiziunea care a consacrat-o. Anunțul a fost făcut de fostul ei coleg de televiziune Mircea Radu.

Andreea Marin se pare că se întoarce la Televiziunea Națională, acolo unde a cunoscut succesul. Acolo ea a prezentat una dintre cele mai apreciate emisiuni – „Surprize, surprize„. Cel care a dat-o de gol pe vedetă este Mircea Radu, cu care Andreea Marin a fost colegă în trecut la TVR. Din câte se pare, noul proiect al Andreei Marin va fi difuzat la TVR 1.

„O situație de genul win-win e una în care câștigă ambele părți. În cazul în care Televiziunea Română și Andreea Marin semnează un contract, e deja win-win-win. Ce câștigă TVR? Un om care știe meserie. O persoană cu notorietate bună, cu forță, cu capacitate uriașă de muncă. TVR mai primește o gură de oxigen după hemoragia de oameni mulți și buni pe care i-a pierdut în anii trecuți.