Maria Grapini, discurs în limba engleză la Parlamentul European3Foto2Video© stirileprotv.ro

Maria Grapini, discurs în limba engleză la Parlamentul European

, 4 știri, 13 vizualizări

Jurnaliștii străini acreditați la Parlamentul European nu au înțeles foarte bine un discursul recent al Mariei Grapini, europarlamentar al Partidului Social Democrat (PSD). Aceasta a explicat, în limba engleză, problemele șoferilor din România, în timpul unei dezbateri despre salariile din România în comparație cu cele din Uniunea Europeană (UE).

La un moment dat, când a vorbit despre situația fiannciară a șoferilor din România, Grapini a afirmat că aceștia că au salariul 2.700, fără a preciza însă și moneda. Un jurnalist chiar sșune, la un moment dat, că va avea nevoie de traducere, pentru afla în ce limbă a vorbit și să înțeleagă ce a vrut să spună Maria Grapini.

Discursul parțial al Mariei Grapini (traducere): ”Am fost 30 de ani antreprenor. Știu exact ce este filosofia pentru antreprenor. Este necesar să avem o relație foarte bună cu muncitorii noștri. Cred în antreprenor, România, Bulgaria, Polonia, pentru că acum sunt plânsete în țara noastră. Nu au suficient șofer. Când nu au suficient șofer, e foarte important să luăm șofer.