Tenis: Maria Șarapova, ținta unei anchete a poliției indiene
Foto: www.mediafax.ro

Tenis: Maria Șarapova, ținta unei anchete a poliției indiene

12 știri, 51

Jucătoarea rusă de tenis Maria Sharapova, câștigătoare a cinci titluri de Mare Șlem, este ținta unei anchete a poliției indiene pentru înșelăciune și conspirație criminală, după falimentul unui proiect imobiliar de lux, a anunțat un avocat, marți, citat de AFP.

Firma care se ocupa de dezvoltarea acestui proiect imobiliar ar fi luat milioane de dolari de la clienți înainte ca afacerea să dea faliment.

Piyush Singh, avocatul unuia dintre cumpărători, a declarat pentru AFP că poliția a început urmărirea pentru înșelăciune și conspirație criminală împotriva jucătoarei ruse, parte a cazului demarat contra firmei Homestead Infrastructure Development.

Sharapova (30 ani) a călătorit în 2012 în India pentru a lansa acest proiect imobiliar de apartamente de lux, numit ”Ballet by Sharapova”, și care a fost prezentat potențialilor clienți ca urmând să aibă o academie de tenis, un club și un heliport.

Site-ul proiectului o citează pe Sharapova spunând că obiectivul său este de a-i face pe ”proprietari să simtă că dețin ceva special și diferit”.

Maria Sharapova nu a făcut nici un comentariu

„Orice celebritate care susține un produs devine tehnic un agent al companiei. Nimeni nu ar fi investit în proiect dacă numele Mariei Sharapova nu ar fi fost acolo”, a spus Singh.

Proiectul din Gurgaon — un oraș satelit al capitalei indiene New Delhi — ar fi trebuit să fie finalizat în 2016, dar Singh ...

    Citește pe libertatea.ro