Marian Godină comentează din pat, pe Facebook, despre cazul Hunedoara. Lovește în toată lumea© observatornews.ro

Marian Godină comentează din pat, pe Facebook, despre cazul Hunedoara. Lovește în toată lumea

, 6 știri, 348 vizualizări

"Ai auzit, Rareș Bogdan, că de tine vorbeam mai sus? "Milițienii" ăia își cumpără echipament din banii lor în timp ce tu te lăfăi în poze pe Instagram și îi numești "milițieni" după ce distribui o știre falsă. Chiar, s-a mai găsit vaccinul pt Covid? Că tot tu ne-ai zis și asta, la fel cum ai portretizat politicianul român ajuns la vârf", afirmă revoltat Godină.

Când un europarlamentar român îi numește pe polițiștii țării pe care o reprezintă "milițieni" în sens peiorativ, când același europarlamentar distribuie o intervenție la o adresă "greșită" a mascaților și se întreabă cine va răspunde pentru asta, iar după ce află că de fapt adresa nu era deloc greșită și că vizat era un interlop asociat cu un coleg de-ai lui de partid, tace mâlc, când un agent încadrat din sursă externă acum doi ani ajunge consilier al unui secretar de stat din MAI, când jandarmii sunt folosiți de o fostă secretară de școală pentru a dispersa mulțimea ieșită împotriva hoților și corupților, când presa prezintă "abuzuri" ale polițiștilor care amendează aiurea cetăteni onești care doar se plimbau aiurea și ei cu un BMW prin oraș, nu poți avea pretenția ca poliția să aibă o imagine bună.

Degeaba explici oamenilor că nu iei amendă degeaba, ba chiar trebuie să ai și un comportament inadecvat pe lângă lipsa declarației ca polițistul să aplice sancțiunea, când presa avidă după senzațional prezintă cum un lider sindical, dornic și el de afirmare, se plânge că șefii îl forțează să dea amenzi. Era foarte ușor de aflat că acel polițist, care s-a găsit să se dea în stambă fix acum, bătându-și joc de munca a mii de colegi de-ai săi, nici măcar nu are "în dotare" procese-verbale, așadar nu a dat nicio amendă, el nici măcar nu lucrează în operativ. Senzațional, nu?