Marian Oprișan: Victor Ponta a devenit președintele PSD cu sprijinul lui Băsescu și Maior
Foto: www.romaniatv.net

Marian Oprișan: Victor Ponta a devenit președintele PSD cu sprijinul lui Băsescu și Maior

10 știri, 25

"Discuția relatată de Liviu Dragnea că Gabriel Oprea a indicat statul de drept când i-a propus lui Vali Zgonea să fie numărul 1, sau domnului Dragnea să fie numărul 1 și Zgonea numărul 2. Eu chiar am întrebat râzând că eu sunt nr 15, sau 3 sau 4. Ce spune domnul Dragnea este adevărat. (...) "Cert este un singur lucru: Victor Ponta a devenit președintele PSD cu sprijinul lui Traian Băsescu și a lui George Maior", a declarat Marian Oprișan, la Antena 3, potrivit Mediafax.

Oprișan a mai spus că multe din deciziile luate în partid erau schimbate a doua zi, după ce Victor Ponta discuta cu oameni din SRI.

"Luăm o decizie și a doua zi se modifica după ce se consulta cu George Maior și oameni din Serviciul de Informații. Maior e nașul lui Victor Ponta. Doamna ministru a Justiției îmnceputse procedura care a fost întreruptă, a demisionat și Victor Ponta a devenit ministrul Justiției și a fpcut aceste propuneri", a afirmat Oprișan.

Declarațiile vin după ce Liviu Dragnea a relatat o discuție în care Gabriel Oprea spunea cum vor fi ocupate funcțiile în PSD, după ce a discutat cu "statul de drept"

"Domnul Oprea mi-a spus că a înțeles de la statul de drept că Zgonea trebuie să fie numărul unu și eu numărul doi în partid. Mi-a zis: „Eu cu tine o să conducem și Zgonea o să fie așa". I-am spus: „Nu știu ce ai înțeles tu, dar eu miercuri voi candida și cred că voi fi ales președintele interim...

    Citește pe romaniatv.net
    Tendințe