Marius a murit pe loc, strivit în mașina care s-a rostogolit zeci de metri pe câmp, în Ialomița6Foto1Video© observator.tv

Marius a murit pe loc, strivit în mașina care s-a rostogolit zeci de metri pe câmp, în Ialomița

, 10 știri, 13 vizualizări

Un tânăr de 21 de ani a murit, iar o altă persoană a fost rănită, marți, pe raza localității ialomițene Vlădeni, după ce un automobil a derapat și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Ialomița, slt Ani Cercel, la fața locului au intervenit o autospecială de stins incendii, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ.

"Pentru salvarea victimelor, doi adulți, au acționat salvatorii de la Detașamentul de Pompieri Slobozia, Garda Țăndărei, cu o autospecială de stins incendii, o ambulanță SMURD, încadrate cu șapte pompieri, și un echipaj SAJ Ialomița.

Paramedicii și cadrele medicale au acordat primele îngrijiri medicale victimelor, un tânăr de 21 ani, găsit în stare de inconștiență, care a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitate, și o persoană de sex feminin cu vârsta de 18 ani, care a primit îngrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital, celelalte trei persoane refuzând examinarea", a mai declarat sursa citată.