Marius Copil a fost eliminat în primul tur al calificărilor turneului de la Miami
Foto: www.libertatea.ro

Marius Copil a fost eliminat în primul tur al calificărilor turneului de la Miami

16 știri, 32

Tenismenul Marius Copil, aflat pe locul 107 în clasamentul mondial, a pierdut, luni, meciul cu americanul Reilly Opelka, locul 169 ATP, scor 4-6, 6-7 (3), în primul tur al calificărilor turneului de Masters Series de la Miami, SUA, disputat pe suprafață dură.

Partida a durat o oră și zece minute. Marius Copil a servit șapte ași și a comis patru duble greșeli, iar procentajele de reușită la serviciu au fost 82% cu prima minge și 54% cu a doua. Românul a cedat serviciul de două ori și a reușit un singur break.

Pentru participarea la Miami, Marius Copil va primi 2.085 de dolari, dar niciun punct în clasamentul ATP. Românul în vârstă de 26 de ani se află la cea mai bună clasare din carieră. Cele mai bune rezultate din acest an sunt optimi de finală la Dubai și primul tur la Rotterdam și Indian Wells.

Turneul ATP Masters 1000 de la Miami va avea loc în perioada 22 martie - 2 aprilie și este dotat cu premii totale în valoare de 6.993.450 de dolari. Primii doi jucători ai lumii, britanicul Andy Murray și sârbul Novak Djokovic, nu vor participa din cauza unor accidentări.

    Citește pe prosport.ro