Marius Moga, înlocuit la Vocea României. Bombă în showbiz-ul românesc
Foto: www.businessmagazin.ro

Marius Moga, înlocuit la Vocea României. Bombă în showbiz-ul românesc

13 știri, 73

Marius Moga nu mai face parte din echipa de jurați de la show-ul de televiziune Vocea României. Muzicianul a fost înlocuit.

Rezultate Bacalaureat 2017. Ce note s-au luat în fiecare județ

Marius Moga a făcut parte din echipa de jurați și antrenori de voce de la Vocea României încă de la prima ediție. Din păcate, muzicianul nu a câștigat niciodată competiția, ci doar Vocea României Junior.

Vocea României 2016 a fost câștigată de Teodora Buciu, care a fost eleva juratului Tudor Chirilă, cel care a ieșit învingător în competiție de trei ori la rând.

Acum, Marius Moga a fost înlocuit la show-ul Vocea României. Noul jurat este nimeni altul decât Adrian Despot.

Adrian Despot, unul dintre cei mai apreciați muzicieni și producători din România, se alătură echipei celei mai tari competiții a vocilor, Vocea României, în calitate de antrenor Liderul trupei Vița de Vie, Adrian Despot este un artist complex, are o personalitate puternică, este sincer, independent și are un umor fin. În cei peste 23 de ani de când și-a început cariera, a lansat nouă albume, a produs și a făcut parte din diverse show-uri de televiziune și radio, a compus muzică pentru film și televiziune și a format numeroși alți artiști.

Este absolvent de Conservator, a studiat inginerie de sunet la SAE Institute din Köln, face parte din Comisia de Specialitate a Centrului Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor ...

    Citește pe libertatea.ro