Marius Șumudică a vrut să-l ia pe Denis Alibec în Turcia. Cât i-a cerut Gigi Becali
Foto: evz.ro

Marius Șumudică a vrut să-l ia pe Denis Alibec în Turcia. Cât i-a cerut Gigi Becali

6 știri, 93

Marius Șumudică a vrut să-l ia pe Denis Alibec în Turcia. Cât i-a cerut Gigi Becali.

Marius Șumudică a dezvăluit că a discutat cu Gigi Becali despre un posibil transfer al atacantului Denis Alibec de la FCSB la Kayserispor, în Turcia.

Însă discuția s-a blocat în momentul în care Gigi Becali a înaintat suma de transfer: 2,5 milioane de euro. O sumă pe care Marius Șumudică o consideră mult prea mare pentru Kayserispor.

”Am vrut să îl iau, dar Gigi a vrut să îl dea doar definitiv. Când am vorbit ultima oară, a vrut două milioane și jumătate de euro. Să scoată banii și ce a cheltuit”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

Tehnicianul a adăugat: ”Noi nu putem face un astfel de efort. Pentru Kayserispor era mult”.

Și Gigi Becali a dezvăluit că prețul lui Denis Alibec a ”scăzut” la 2,5 milioane de euro, după ce jucătorul nu a convins la FCSB.

Gigi Becali visa la 20 de milioane de euro pe Denis Alibec

Patronul stelist Gigi Becali a povestit, cu o zi în urmă, cum a scăzut prețul lui Denis Alibec până la 2,5 milioane de euro.

”Am zis că dacă ne calificăm în Champions League cer 20 de milioane de euro pentru Alibec. Acum câteva zile am cerut pe el 2,5 milioane și nu mi-a dat nimeni. Am cerut prețul pe care l-am dat pe băiat și nu au vrut să îmi dea”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

    Citește pe libertatea.ro