Marius Șumudică, atacat din nou în Turcia după remarca rasistă3Foto1Video© cotidianul.ro

Marius Șumudică, atacat din nou în Turcia după remarca rasistă

, 7 știri, 225 vizualizări

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Șumudică, e în corzi în Turcia. Nu s-a înțeles cu conducerea în privința prelungirii contractului, iar câțiva jurnaliști l-au atacat, pentru că a dezvăluit detaliile negocierilor. De o singură înfrângere a fost nevoie pentru ca situația la Gaziantep să se complice. Imediat după ce Sivasspor s-a impus cu 2-1 în fața echipei lui Marius Șumudică, antrenorul a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu conducerea echipei sale.

Imediat, câțiva jurnaliști i-au reproșat mai multe aspecte. După ce Erman Toroglu a avut o remarcă rasistă la adresa românului, un analist l-a criticat pentru modul în care gestionează situația la Gaziantep:

„Asta e Turcia și vei învăța unde și când să vorbești. În astfel de situații nu poți să împărtășești presei ce se întâmplă. Dacă vrei să pleci în Arabia sau oriunde în altă parte, du-te! E important la Gaziantep și merită să-i fie prelungit acordul, dar să aibă răbdare. Șumudică știe că lucrurile nu vor merge întotdeauna bine și nu trebuia să întindă coarda. Toate la timpul lor. E un act total lipsit de respect”, a declarat Ridvan Dilmen.