Marius Șumudică poate fi dat afară de la Gaziantep© bzi.ro

Marius Șumudică poate fi dat afară de la Gaziantep

, 4 știri, 122 vizualizări

Marius Șumudică a revenit în țară cu toți românii din staff-ul tehnic. Șumudică a revenit în țară cu un avion privat, împreună cu tot staff-ul alcătuit de români. În presa din Turcia, antrenorul român a fost acuzat că a părăsit țara fără să anunțe conducerea clubului Gaziantep de această decizie. Antrenorul român spune că a vorbit cu baskanul echipei înainte să plece, dar acum președinții echipei îi cer să se întoarcă pe 27 în Turcia:

„Sunt puțin mirat de atitudinea celor doi președinți. Mi-au comunicat pe WhatsApp ca pe 27 să vin acolo împreună cu echipa. Eu am avut o discuîie cu baskanul clubului, i-am explicat că voi pleca acasă, după care ieri am vorbit și am stabilit programul dupa niște date după ureche. Federația nu a luat încă nicio decizie.

Nu înțeleg atitudinea lor, de ce îi deranjează că am plecat acasă din moment ce m-a anunțat. Cel mai important e să stăm în casă, eu am venit să stau în casa cu familia mea. Nu se face niciun fel de antrenament. Noi ne-am făcut treaba din punct de vedere profesional. Aripa hotelului în care stăteam s-a inchis. Am fost atât de deștept încât știam unde se va ajunge.