Marton Arpad (UDMR), despre ieșirea liderilor USR în stradă, la protestatari: ”Mi-a amintit cum le mulțumea Ion Iliescu minerilor, în 1990”
Foto: www.libertatea.ro

Marton Arpad (UDMR), despre ieșirea liderilor USR în stradă, la protestatari: ”Mi-a amintit cum le mulțumea Ion Iliescu minerilor, în 1990”

18 știri, 12

Deputatul UDMR Marton Arpad a comentat, joi, ieșirea în stradă, la protest, a liderilor USR, după finalizarea dezbaterilor din plenul Camerei Deputaților. mi-am adus aminte de iunie 90 când, deși nu i-a chemat, Iliescu le-a mulțumit minerilor că au venit să apere statutul de drept”, a spus deputatul UDMR.

Marton a făcut declarațiile în ședința Comisiei speciale pentru Legile justiției, care a început, joi dimineață, dezbaterile la Legea 304/2004 privind organizarea judiciară.

„Eu am ieșit pe jos, din Parlament. Când am trecut pe lângă un vicelider al grupului USR și am auzit ce se întâmplă în stradă, mi-a spus: Ăștia sunt protestatarii pașnici, dar nu noi i-am chemat. Am ajuns acasă, am pornit televizorul, am văzut o imagine în care vine grupul USR cu telefoane aprinse, apoi intervenția unui lider a acestui grup care a mulțumit protestarilor. Eu mi-am adus aminte de iunie 90 când, deși nu i-a chemat, Iliescu le-a mulțumit minerilor că au venit să apere statutul de drept”, a spus Marton Arpad.

În replică, deputatul USR Stelian Ion a afirmat că nu USR a chemat protestararii în stradă, la Parlament. ”Noi nu am chemat oamenii în stradă. A fost o manifestare de civism, pozitivă”, a spus deputatul USR.

Un protest a avut loc, miercuri seară, la Parlament față de votul de modificare a legilor justiției. Sute de persoane au protestat în fața Palatului Parlamentului după decizia parla...

    Citește pe libertatea.ro