Mărturisirea Valentinei Pelinel despre Cristi Borcea. „Am așteptat de mult timp acest moment”
Foto: www.cancan.ro

Mărturisirea Valentinei Pelinel despre Cristi Borcea. „Am așteptat de mult timp acest moment”

34 știri, 37

Valentina Pelinel a făcut mărturisiri despre partenerul ei de viață, omul de afaceri Cristi Borcea, și despre povestea de dragoste pe care o trăiește cu acesta. Blonda este mai fericită ca niciodată de când îl are alături pe Cristi Borcea. Fostul model a făcut dezvăluiri despre relația lor în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru dcnews.ro.

„Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze. Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi. Am așteptat mult timp acest moment și suntem recunoscători pentru tot ce avem de trăit împreună de acum încolo”, a afirmat Valentina Pelinel.

„Cristi este un bărbat cu o carismă extraordinară, o masculinitate desăvârșită și o forță care este completată perfect de capacitatea lui de dăruire…

…Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire, iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației”, a adăugat ea.

Valentina Pelinel este un fost model care s-a bucurat de mare succes atât în țară, cât și în străinătate. Vedeta a fost căsătorită cu fostul politician Cristian Boureanu. În prezent, Valentina Pelinel are o relație cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cr...

Citește pe libertatea.ro