Mașină a Poștei, jefuită în județul Olt de un bărbat cu fața acoperită5Foto© romaniatv.net

Mașină a Poștei, jefuită în județul Olt de un bărbat cu fața acoperită

, 13 știri, 9 vizualizări

Polițiștii din județul Olt au deschis o anchetă și cercetează după ce, în această dimineață, o mașină a Poștei Române a fost jefuită de un individ, care ar fi reușit să fugă cu suma de 200.000 lei, iar șoferul mașinii, un bărbat în vârsta de 55 de ani, a ajuns la spital după ce a fost agresat.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Olt, medicul Marian Furtună, a spus că, un poștaș din Balș, în vârstă de 55 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Slatina, cu traumatism toracic, după ce a fost agresat de un individ mascat, care a reușit să fugă cu o geantă cu bani din mașina Poștei. Potrivit polițiștilor, este vorba despre un bărbat care avea fața acoperită.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, în această dimineață, în jurul orei 5.00, am fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violență, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, dupa care ar fi fugit.