Mașina lui Elon Musk, lansată în spațiu cu cea mai puternică rachetă din lume, a fost filmată de un telescop

Mașina lui Elon Musk, lansată în spațiu cu cea mai puternică rachetă din lume, a fost filmată de un telescop

6 știri, 41

Imagini spectaculoase cu mașina lui Elon Musk, lansată în spațiu cu cea mai puternică rachetă din lume. Tesla Roadster, mașina care a aparținut miliardarului Elon Musk, a fost depistată în spațiu de un telescop robotizat de la Observatorul Tenagra, scrie space.com.

Gianluca Masi din cadrul Virtual Telescope Project și Michael Schwartz de la Observatorul Tenagra au decis să colaboreze pentru a observa parcursul mașinii lansate în spațiu cu ajutorul Falcon Heavy, cea mai puternică rachetă din lume.

Vehiculul și manechinul „Starman”, amplasat pe post de șofer au fost văzuți de un telescop robotizat al Observatorului Tenagra din Arizona.

Miliardarul Elon Musk, proprietarul Tesla și fondatorul Space X, a lansat în spațiu cea mai puternică rachetă din lume, marți, în jurul orei 22:45, ora României. După două minute și jumătate de la lansare, cele două propulsoare ale rachetei s-au desprins și s-au îndreptat înapoi spre pământ.

Șeful Space X, Elon Musk, spune că își dorește să vadă ”o nouă cursă spațială”, după ce compania sa a testat cu succes racheta Falcon Heavy.

Citește și ANCHETĂ: O profesoară din Apuseni susține că s-a îmbolnăvit de cancer fiind hărțuită la serviciu. A depus plângere la DNA și cere daune de 1 milion de euro

    Citește pe libertatea.ro