Meci al legendelor Dinamo - Steaua, la 40 de ani de la debutului în prima divizie a lui Ioan Andone© libertatea.ro

Meci al legendelor Dinamo - Steaua, la 40 de ani de la debutului în prima divizie a lui Ioan Andone

, 6 știri, 18 vizualizări

Gala este organizată cu prilejul aniversării a 40 de ani de la debutul în Liga Națională de Fotbal a cunoscutului jucător și antrenor și va fi văzută la TVR, începând cu ora 14:20. Meciul de fotbal va fi urmat de o licitație în scop caritabil, iar încasările vor fi direcționate către patru copii cu nevoi speciale.

Luna martie este pentru Ioan Andone prilej de dublă sărbătoare: aniversarea a 59 de ani de viață (15 martie) și 40 de ani de la debutul în Liga Națională de Fotbal (7 martie), moment pe care îl va marca alături de prietenii și colegii cu care a scris istorie în fotbalul românesc. Readucerea în arenă a unui derby de tradiție al Fotbalului Românesc, partida Dinamo-Steaua Oldboys este organizată de Liga Legendelor și va avea loc pe arena ,,Anghel Iordanescu", din Voluntari.

Intrarea va fi liberă, iar în incinta stadionului vor fi amplasate urne pentru donații. Încasările vor fi direcționate către trei copii cu nevoi speciale din comuna Voluntari, dar și către Kassandra Rotariu, fetița fotbalistului Iosif Rotariu, care urmează să treacă printr-o nouă intervenție chirurgicală.