Meciul România - Macedonia de Nord, din preliminariile CM 2020, mutat de la Ploiești pe Arena Națională7Foto© libertatea.ro

Meciul România - Macedonia de Nord, din preliminariile CM 2020, mutat de la Ploiești pe Arena Națională

, 11 știri, 26 vizualizări

Partida echipei naționale de fotbal a României cu selecționata Macedoniei de Nord din 25 martie, programată inițial pe Stadionul ''Ilie Oană'' din Ploiești în cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, se va disputa pe Arena Națională din Capitală, anunță Federația Română de Fotbal.

Conform site-ului FRF, motivul schimbării locului de disputare este legat de pandemia de coronavirus, iar inițiativa aparține staff-ului tehnic al primei reprezentative. "Debutul ''tricolorilor'' în preliminariile CM 2022 va avea loc în București, modificarea fiind acceptată de federația de la Skopje și organizatorii competiției.

În contextul prelungirii efectelor pandemiei care nu permit accesul suporterilor pe stadioane și la inițiativa staff-ului tehnic al echipei naționale, FRF a solicitat Federației din Macedonia de Nord acceptul pentru modificarea locului de disputare al partidei programate în 25 martie 2021.