MediaSind solicită retragerea sprijinului politic președintelui - director general al Televiziunii Române2Foto© agerpres.ro

MediaSind solicită retragerea sprijinului politic președintelui - director general al Televiziunii Române

, 5 știri, 34 vizualizări

Sindicatul Român al Jurnaliștilor MediaSind, împreună cu filiala sa din Societatea Română de Televiziune - MediaSind, solicită retragerea sprijinului politic președintelui - director general Doina Gradea, "înainte să distrugă total" cea mai mari instituție de presă din țară, Televiziunea Română.

"Vă adresăm public acest apel întrucât toate solicitările noastre, ale angajaților din TVR, ale principalelor organizații profesionale și sindicale, atât din țară, dar și din străinătate, s-au lovit de blocajul impus de membrii PSD din Parlament. Aceștia, deși cunoșteau situația gravă din Televiziunea Română, au ales să o mențină cu orice preț în funcție.

Nici măcar comisia de anchetă parlamentară constituită pentru a verifica cheltuirea discreționară a banului public din TVR, nu și-a început activitatea din aceleași considerente. În ultima vreme s-au înmulțit protestele profesioniștilor din TVR privind tratamentul incalificabil la care sunt supuși de către acest manager.