Medic de la Victor Babeș: Hai cu noi în terapie intensivă, intri fără mască, stai acolo 10 minute și respiri profund2Foto© bzi.ro

Medic de la Victor Babeș: Hai cu noi în terapie intensivă, intri fără mască, stai acolo 10 minute și respiri profund

, 10 știri, 81 vizualizări

Mesaj dur al unui medic. Simin Aysel Florescu, de la Spitalul „Victor Babeș” din București, a transmis un mesaj foarte dur celor care susțin teoriile inexistenței virusului și care refuză să poarte masca sanitară. Aceasta continuă ofensiva declanșată pe rețelele de socializare de mai mulți medici, care au reacționat violent la adresa protestatarilor din Piața Victoriei, care au spus că nu există COVID-19 sau că acesta nu este atât de periculos pe cât se lasă de înțeles.

Ea îi pune să își imagineze scenariul în care ar sta fără mască într-o secție de terapie intensivă, alături de pacienți care abia mai respiră.

„Nu crezi în Covid. Ok. Nu crezi că trebuie mască. Ok.

Păi atunci hai cu noi în terapie intensivă, lângă vreo 2 bolnavi din ăștia închipuiți, care se fac că au Covid. Intri fără mască ( că e inutilă, zici, nu?), și stai acolo 10 minute, timp în care respiri profund. Lângă bolnavii care nu au Covid. Aia care stau cu masca de CPAP sau sunt intubați“, spune ironic medicului Simin Aysel Florescu.