Medic rezident, dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie9Foto© cancan.ro

Medic rezident, dat afară din apartamentul în care locuia cu chirie

, 17 știri, 60 vizualizări

"Am fost sunată pe 31 martie de propietar, spunându-mi că ar fi bine să plec, că sunt medic, că lucrez în spital și că a început lupta pentru supraviețuire și că ei îi e teamă că voi aduce virusul. Cu fata ei stăteam. I-am spus că unde lucrez eu nu e niciun caz, m-a testat, nu am nici simptome, nici febră n-am făcut. Apoi, la nici două zile mi-a trimis mesaj și mi-a spus că vrea un răspuns... ceea ce e foarte dificil să găsești un loc, cel puțin în perioada asta.

A dat cu clor după mine, prin casă a dat cu clor, cu pulverizator, pe clanțe. Este inuman ce se întâmplă, efectiv se ia în batjocură medicul. E frustrant, chiar am învățat și învăț mult pentru asta și îmi place ce fac, dar te fac să te simți prost", a spus medicul rezident, potrivit Digi24.

Nu e prima dată când un cadru medical este umilit. S-a întâmplat și la Sibiu, acolo unde o asistentă de la secția ATI a Spitalului Clinic Județean, care încerca să-și protejeze familia, a decis să se mute singură într-un alt apartament pe care îl deținea. Dar vecinii din bloc au protestat. O înregistrare publicată pe internet de fiica asistentei surprinde un conflict dintre un bărbat și vecinii femeii, care cer ca aceasta să se mute înapoi cu soțul și copiii săi.