Medicul echipei Dinamo a demisionat, dupa infarctul suferit de Eugen Neagoe9Foto© bzi.ro

Medicul echipei Dinamo a demisionat, dupa infarctul suferit de Eugen Neagoe

, 14 știri, 18 vizualizări

Medicul echipei Dinamo, Liviu Batineanu, paraseste clubul dupa 19 ani in care a avut pe mana multe generatii de fotbalisti. Infarctul suferit de Eugen Neagoe a aprins spiritele in "Stefan cel Mare", iar doctorul a simtit nevoia de a face pasul in spate.

Florin Prunea a fost cel mai vocal, dupa ce criticile s-au intensificat dupa doar doua etape. Managerul general l-a acuzat inclusiv pe medicul Liviu Batineanu ca pastreaza legatura cu fostul antrenor, Mircea Rednic, care, la randul sau, a fost acuzat ca destabilizeaza clubul prin intermediul suporterilor: „Voi avea o discutie si cu doctorul echipei, noua ne raspunde rar la telefon, dar lui Rednic vad ca ii raspunde la 01:00 noaptea. Doctorul nu m-a sunat sa ma intrebe pe mine cum se simte Neagoe, dar cu Rednic vorbeste de 3-4 ori pe zi”, spunea Prunea, la DigiSport, luni seara, 22 iulie.

A doua zi, marti, medicul echipei a ales sa se retraga si a vorbit pentru ProSport despre decizia luata: "Plec de la Dinamo, pentru ca asa poate se vor linisti apele. Dupa 19 ani, ma despart de club. Imi dau demisia pentru ca s-a ajuns la concluzia ca doctorul este de vina pentru ce se intampla la echipa. Este incredibil... Sunt revoltat!