Mega Image îngheață prețurile la toate produsele din cele aproape 800 de magazine6Foto© libertatea.ro

Mega Image îngheață prețurile la toate produsele din cele aproape 800 de magazine

, 13 știri, 28 vizualizări

Înainte de a face asta, oficialii companiei susțin că vor reduce prețul la peste 1.000 de produse alimentare și nealimentare de bază - cele mai căutate în această perioadă - și la peste 150 de fructe și legume, aducă 75% din toată categoria. Alte produse incluse sunt lactatele, uleiul, zahărul, orezul, pastele, produsele de igienă și curățenie.

Reducerile sunt valabile și în online și în offline. În același timp, termenele de plată către furnizori care au cea mai mare nevoie în această perioadă au fost reduse, adaugă reprezentanții Mega Image fără a da detalii.

„Trecem printr-o perioadă cu numeroase provocări, în care întreg lanțul de producție și de aprovizionare a fost dezechilibrat din cauza măsurilor critice adoptate de către autoritățile relevante în contextul COVID-19. Toate acestea influențează dinamica prețurilor, prin urmare am decis să intervenim cu măsuri de urgență pentru a limita creșterea prețurilor produselor la raft, comercializate în magazinele noastre și pentru a echilibra prețurile în această perioadă,” afirmă Mircea Moga, CEO Mega Image.