Melania Trump spune că este cea mai batjocorită persoană din lume

Melania Trump spune că este cea mai batjocorită persoană din lume

10 știri, 16

Prima doamnă a SUA, Melania Trump, a spus în cadrul unui interviu, publicat joi, că este cea mai batjocorită persoană din lume, ceea ce a determinat-o să creeze inițiativa anti-bullying “Fii mai bun”, scrie CNN.

“Pot să spun că sunt cea mai batjocorită persoană din lume”, a spus Melania pentru ABC News, în primul ei tur în Africa, săptămâna trecută, când a fost întrebată ce a determinat-o să se concentreze asupra cyberbullying-ului.

“Chiar ești cea mai batjocorită persoană din lume?”, a întrebat-o jurnalistul Tom Llamas. “Una dintre ele, dacă te uiți la ce spune lumea despre mine”, a fost răspunsul Melaniei.

Întrebată cum aceste atitudini batjocoritoare pot afecta copiii, inclusiv pe fiul ei Barron, Melania a spus că acesta este motivul pentru care inițiativa se concentrează asupra comportamentului din mediul online.

“Trebuie să educăm copiii în legătură cu comportamentul socio-emoțional, astfel atunci când cresc, o să știe cum să se descurce în fața acestor probleme. Este foarte important”, a spus Melania Trump.

Citește pe jurnalul.antena3.ro