Membru CNA, implicat în strategia de promovare a președintelui2Foto© libertatea.ro

Membru CNA, implicat în strategia de promovare a președintelui

, 4 știri, 15 vizualizări

Alexandru Kocsis Cristea, membru al CNA, “este unul dintre coordonatorii neoficiali ai campaniei online de realegere a președintelui Iohannis”.

Dezvăluirea a fost făcută astăzi pe site-ul libertatea.ro. Autorul articolului, Cătălin Tolontan, scrie că „Președintele în funcție nu poate folosi resursele statului pentru realegerea sa. De pildă, conform statutului de membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), fostul liberal Alexandru Kocsis ar trebui să fie complet apolitic“. În acest sens, Libertatea publică mărturii care susțin că Kocsis s-a implicat în alegerea firmelor de internet care fac campania lui Iohannis și că ia parte la strategia digitală de promovare a președintelui!

„Alexandru Kocsis Cristea, 37 de ani, a fost numit membru CNA în noiembrie 2018, de către Partidul Național Liberal. Psiholog de profesie, cu licență la Universitatea Spiru Haret și apoi cu master la Universitatea București, Kocsis este în PNL din 2008, a fost vicepreședinte al tineretului liberal și șef al Departamentului de Comunicare Online, «o poziție neretribuită»”, după cum explică Kocsis pentru Libertatea.