Metroul din Drumul Taberei, funcțional până la 30 iunie 20202Foto© stirileprotv.ro

Metroul din Drumul Taberei, funcțional până la 30 iunie 2020

, 6 știri, 22 vizualizări

"Îmi asum încă o dată și aici, în fața dumneavoastră, punerea în funcțiune cu călători, până la data de 30 iunie 2020, a Magistralei M5, tronsonul Drumul Taberei - Eroilor, inclusiv stația și Depoul Valea Ialomiței. Tot în această perioadă, îmi propun finalizarea achiziției și livrarea în termenul contractual a materialului rulant - 13 trenuri noi până în decembrie 2023″, a spus, miercuri, Bode, la audierile din comisiile de specialitate reunite, din Parlament..

Totodată, el a dat asigurări că în privința Magistralei M6, care va lega Capitala de Aeroportul Otopeni, procedura de achiziție este în derulare pe tronsonul 1 Mai - Tokyo (centrul comercial Băneasa).

″În ceea ce privește Magistrala M6 Gara de Nord - Otopeni, pe tronsonul 1 Mai - Tokyo procedura de achiziție este în derulare, iar pe tronsonul Tokyo - Otopeni proiectare și execuție lucrări de structură de rezistență este în curs de validare în conformitate cu solicitările cofinanțatorului proiectului", a explicat acesta, potrivit Agerpres.