Michelle Williams s-a despartit de sotul ei4Foto© bzi.ro

Michelle Williams s-a despartit de sotul ei

, 7 știri, 19 vizualizări

Actrita Michelle Williams s-a despartit de sotul ei, muzicianul si artistul vizual Phil Elverum, dupa mai putin de un an de la casatorie. Cei doi s-au despartit amiabil, informeaza The Hollywood Reporter, iar acest lucru s-a intamplat la inceputul acestui an, potrivit unor surse.

Williams, in varsta de 38 de ani, si Elverum, in varsta de 40 de ani, s-au casatorit, in secret, in iulie 2018. Michelle Williams, nominalizata de patru ori la premiile Oscar, cel mai recent pentru rolul secundar din „Manchester by the Sea” (2016), are o fiica cu actorul Heath Ledger, care s-a sinucis in 2008.

Michelle Williams, nascuta pe 9 septembrie 1980, in statul Montana, este actrita cunoscuta pentru rolurile din filme ca „Brokeback Mountain” (2005), in care Heath Ledger a interpretat unul dintre rolurile principale, „Blue Valentine” (2010), „My Week with Marilyn” (2011) si „Manchester by the Sea” (2016), pentru care a fost nominalizata la categoriile „cea mai buna actrita in rol principal” si „cea mai buna actrita in rol secundar” a premiilor Oscar.