Mick Schumacher l-a lasat pe Hamilton fara cuvinte7Foto© libertatea.ro

Mick Schumacher l-a lasat pe Hamilton fara cuvinte

, 9 știri, 139 vizualizări

Lewis Hamilton l-a egalat pe Michael Schumacher, prin cea de-a 91-a victorie din carieră, obținută în Marele Premiu de Formula 1 al regiunii Eifel, la Nurburgring. La finalul cursei, a primit de la fiul lui Schumacher o cască purtată de legendarul pilot, gest care l-a emoționat profund pe britanic.

“Sunt onorat, nici nu știu ce să spun. Când crești urmărind pe cineva și idolatrizându-l pentru calitatea sa de pilot, dar și ceea ce poate face an de an, cursă de cursă, săptămână de săptămână cu echipa sa…. Doar văzând dominația sa atât de mult timp, nu cred că cineva, în special eu, și-a imaginat că m-aș apropia de Michael în ceea ce privește recordurile", a spus Lewis Hamilton după ce a primit casca de la Mick Schumacher, potrivit news.ro.

Cuprins de emoție și cu greu stăpânindu-și lacrimile, a adăugat: "Este o onoare incredibilă și va dura până când mă voi obișnui. Mi-am dat seama abia când am ajuns la boxe, nu când am trecut linia de sosire. Nu aș fi putut reuși fără această echipă incredibilă care mă împinge din spate și dă totul. Mulțumesc mult și am un respect imens pentru Michael”.