Mihaela Buzărnescu, eliminată din primul tur la Doha6Foto© sport.hotnews.ro

Mihaela Buzărnescu, eliminată din primul tur la Doha

, 18 știri, 46 vizualizări

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu a fost învinsă de letona Jelena Ostapenko în trei seturi, cu 6-1, 4-6, 6-2, marți, în prima rundă a turneului WTA de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 916.131 dolari.

Buzărnescu (30 ani, 29 WTA) s-a înclinat după o oră și 45 de minute în care a comis foarte multe erori (13 duble greșeli). Buzărnescu a pierdut toate cele șase meciuri jucate în acest an (două în Fed Cup). Românca are zece eșecuri consecutive după ce a pierdut și ultimele patru meciuri din 2018. Ultimul său succes datează din august, de la Montreal, 6-2, 7-5 cu chinezoaica Qiang Wang, în primul tur.

Ostapenko (21 ani, 22 WTA), care e și ea departe de forma care i-a adus în 2017 titlul la Roland Garros, după o finală cu Simona Halep, a controlat jocul în primul și al treilea set, dar a avut o scădere de ritm în actul secund, fapt care i-a permis Mihaelei să se impună cu 6-4. Letona a făcut și ea 7 duble greșeli în acest meci.

Și ea a venit de la Fed Cup. Sunt tristă, pentru că am avut șanse în setul decisiv, dar nu am reușit. Vântul m-a deranjat, nu puteam să arunc mingea și de asta am avut și multe greșeli la serviciu. Nu sunt supărată pe antrenoare, ne înțelegem super bine. Mai spun și eu unele lucruri la nervi, dar ea știe și la final totul este ok. Suntem foarte apropiate, știe că orice spun nu este valabil. Nu mi-a zis nimic de rău, nu avem nicio problema
Mihaela Buzărnescu,
Mihaela Buzărnescu, după eliminarea din Turneul de la Doha:…