Mihaela Buzărnescu - Jelena Ostapenko, liveSCORE de la 20:00 » Meci complicat pentru româncă în turul II de la Doha
Foto: adevarul.ro

Mihaela Buzărnescu - Jelena Ostapenko, liveSCORE de la 20:00 » Meci complicat pentru româncă în turul II de la Doha

19 știri, 32

6-1, 3-2. Buzărnescu întoarce rezultatul! Meci extraordinar făcut de româncă!

6-1, 0-2. Ostapenko reușește să facă break în debutul setului secund. Apoi își face serviciul fără mari emoții.

6-1. Minge de set pentru Buzărnescu. Ostapenko servește în aut primul serviciu, iar apoi Buzărnescu răspunde perfect și urcă la fileu pentru un vole fără răspuns.

5-1. Ostapenko câștigă primul punct, însă Buzărnescu își menține calmul și mai face un pas spre câștigarea primului set.

4-0. Mihaela Buzărnescu face spectacol la Doha, reușind să facă două breakuri în fața Jelenei Ostapenko, cap de serie nr. 6.

Mihaela Buzărnescu o înfruntă azi la Doha pe Jelena Ostapenko în turul secund la Qatar Open. Partida începe la ora 19:50 și este LIVE text pe Antena3.ro

De altfel, miercuri vor juca toate cele patru românce rămase pe tabloul de simplu, Simona Halep (a doua favorită) cu rusoaica Ekaterina Makarova, Sorana Cîrstea cu Elise Mertens, Mihaela Buzărnescu împotriva letonei Jelena Ostapenko și Monica Niculescu împotriva slovacei Magdalena Rybarikova.

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu s-a calificat în runda a doua a turneului WTA de la Doha (Qatar) după ce a întrecut-o pe ucraineanca Lesia Țurenko în două seturi, cu 7-5, 6-4.

Jucătoarea română de tenis Monica Niculescu a reușit o victorie superbă în fața rusoaicei Maria Șarapova, cu 4-6, 6-4, 6-3, luni, în prima rundă a turneului WTA....

    Citește pe antena3.ro