Mihai Bendeac, cucerit de o femeie magician din Londra© libertatea.ro

Mihai Bendeac, cucerit de o femeie magician din Londra

, 5 știri, 11 vizualizări

iUmor 11 mai 2019 LIVE VIDEO ONLINE STREAM: Mandy Muden este femeia magician venitã tocmai din Londra, care a reușit sã îl convingã pe Mihai Bendeac sã pãrãseascã masa juriului și sã i se alãture pentru un moment de magie. „Vreți sã vedeți un miracol în seara asta?", i-a întrebat Mandy pe spectatori, nu înainte de a le dezvãlui cã celãlalt bãrbat din juriu i se pare puțin înfricoșãtor, deoarece spune ea, seamãnã cu Simon Cowell.

Dupã ce l-a trecut prin toate stãrile posibile, Mandy a plusat întrebându-l pe Mihai Bendeac: „Îți place pericolul?". Rãspunsul pozitiv al juratului nu a fãcut decât sã îi confirme acesteia bãnuielile: „Am simțit cã ești genul!", dar și sã îi alimenteze continuarea numãrului pe o pantã periculoasã. Din culise, prezentatorii nu au putut sã nu remarce: „Doamne Dumnezeule!

Asta e roast-ul lui Mihai Bendeac!". Cu toate acestea, la final, Bendeac nu s-a sfiit sã îi mãrturiseascã: „Cred cã ne-ai mințit în legãturã cu problemele pe care le ai cu bãrbații. Ești prea sexy ca sã fie așa!".