Mihai Chirica, gafă la depunerea candidaturii: „Analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru”4Foto© antena3.ro

Mihai Chirica, gafă la depunerea candidaturii: „Analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru”

, 8 știri, 118 vizualizări

Mihai Chirica, care vrea un nou mandat de primar la Iași, le promite ieșenilor "un sistem educativ de prim rang", astfel încât "analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru". Chirica spune că a reușit să scoată "acest porumbel" "pe fondul unei emoții firești".

Fostul pesedist Mihai Chirica și-a depus luni candidatura pentru un nou mandat, de această dată din partea liberalilor, și a susținut un discurs în fața Palatului Roznovanu, în prezența ministrului Mediului, Costel Alexe.

"Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să promovăm un mediu curat, să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naționale cu copiii noștri", a spus Mihai Chirica.