Mihai Stoica a dat tot din casă: ”Alibec nu mă respectă”. Mesaj acid pentru Șumudică și de ce s-a opus aducerilor lui Wesley și Costache
Foto: www.romaniatv.net

Mihai Stoica a dat tot din casă: ”Alibec nu mă respectă”. Mesaj acid pentru Șumudică și de ce s-a opus aducerilor lui Wesley și Costache

5 știri, 69

Mihai Stoica a dat tot din casă: ”Alibec nu mă respectă”. Mesaj acid pentru Șumudică și de ce s-a opus aducerilor lui Wesley și Costache. Într-un interviu acordat celor de la fanatik.ro, Mihai Stoica a dezvăluit că relația cu Alibec e rece și multe alte amănunte din sânul celor de la FCSB.

Iată câteva pasaje din interviul menționat

Mihai Stoica despre Alibec…

„Am avut foarte multe discuții în trecut. Acum nu mai avem nicio discuție. Nu trebuie neapărat pentru că nu am pretenții să mă respecte toți jucătorii. El nu mă respectă și e problema lui până la urmă.

Eu sunt directorul sportiv al acestui club, am dublul vârstei pe care o are el. El a ales să se comporte așa. Pe mine mă interesează doar ca el să joace fotbal și să-și ajute echipa”.

Mihai Stoica despre Dică și atacurile lui Șumudică…

„Dică are prea mult bun simț să răspundă la atacurile lui Șumudică și bine face. Eu nu pot să-i răspund! E problema lui, nu a mea. Eu nu fac niciun comentariu legat de nivelul campionatului din Turcia. E foarte frumos dacă reușește performanțe acolo.

Îi recunosc doar două performanțe, ambele calificări în dauna lui West Ham, chiar dacă West Ham nu prea avea chef să meargă în Europa League. Cea mai mare performanță a lui nu este câștigarea campionatului. Sunt mulți care au reușit asta. Faptul că a mers în primăvara europeană este o performanță extraordinară.

Că l-a scos o echipă din Belgia e...

    Citește pe libertatea.ro