Mihai Teja, la un pas să preia FCSB - Tehnicianul de 40 de ani, preferat să-l nlocuiască pe Nicolae Dică21Foto© libertatea.ro

Mihai Teja, la un pas să preia FCSB - Tehnicianul de 40 de ani, preferat să-l nlocuiască pe Nicolae Dică

, 43 știri, 40 vizualizări

Dupa ce au plafonat pretul gazului, se pare ca si-au zis sa plafoneze si performantele Gazului. Antrenorul Teja, plus fundasul mijlocas Iulian Cristea si fortosul Fortes ar ajunge intr-un pachet intarziat de Craciun via CFR (cea cu victoria decisiva) la FC Palatul Bucuresti.

Nicaieri in lume nu se scrie mai mult despre instalarea unui secund. Mihai Teja, cel care, in cea mai mare parte a carierei sale a fost secund, inclusiv in mai multe mandate la Steaua, pare a fi alegerea perfecta pentru FCSB in locul lui Dica. Se simte natural in aceasta pozitie, a fost preparator fizic, ca de tactica se ocupa patronul, are telefon cu baterie rezistenta si cu graiul aroman presetat.

In ciuda vanzolelii din presa, a tonului apocaliptic legat de robia care ii asteapta pe antrenorii ce trec pragul “palatului”, s-a facut coada in Aleea Alexandru din noaptea mazilirii lui Dica. Probabil ca si “ecsii” de prin studiourile tv si-ar fi lasat sacosa acolo, la rand, daca primeau un semnal discret ca sunt in vederile “selectionerului” Becali.

Gata, Teja e antrenorul, ne-am înțeles!
George Becali,
ULTIMA ORĂ: Gigi Becali anunță: “Gata, Teja e antrenorul, ne-am…
Vin la FCSB să fac performanță
Mihai Teja,
Mihai Teja: "Vin la FCSB să fac performanță"