Mihai Tudose scoate limba la Codrin Ștefănescu. Gest neașteptat al premierului

Mihai Tudose scoate limba la Codrin Ștefănescu. Gest neașteptat al premierului

56 știri, 48

Imagini inedite cu Mihai Tudose care scoate limba la Codrin Ștefănescu. Premierul a fost surprins luni seară la un club din București, unde, alături de alți social democrați, i-a sărbătorit pe Niculae Bădălău și Liviu Dragnea, pe care-l mai cheamă și Nicolae.

Liviu Dragnea a venit la restaurant însoțit de premierul Mihai Tudose. Șeful Executivului a făcut un gest neașteptat când s-a întâlnit cu secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu.

Mihai Tudose a scos limba la Codrin Ștefănescu, după ce a dat mâna cu el.

„Sunt glumele noastre. A venit cu domnul Dragnea și eu eram în direct prin telefon la Realitatea. E o chestie drăgălașă, una haioasă. Nu înțeleg de ce vă luați de asta”, a precizat Ștefănescu la postul de televiziune B1 TV.

Codrin Ștefănescu a declarat, duminică, în urma unei ședințe cu președinții filalelor județene ale partidului, că PSD va organiza un miting împotriva statului paralel.

Secretarul general adjunct al PSD a spus că urmează să discute cu ceilalți lideri de filiale pentru a stabili când va avea loc manifestația desfășurată simultan în București și în mai multe orașe din țară.

Ștefănescu a respins informațiile potrivit cărora ședința fulger care a avut loc la sediul PSD ar fi avut ca subiect îndepărtarea premierului Mihai Tudose.

sursă foto: digi24.r0

Citește și VIDEO/ Tristețile Andreei Marin. Sfântul Nicolae a devenit o sărbătoare extrem de grea pentr...

  Citește pe libertatea.ro


  Regele Mihai, 10 luni
  Mesajul Rusiei, după moartea Regelui Mihai l: ”A salvat zeci de mii de vieți...”
  Regele Mihai, 10 luni
  Ion Iliescu despre moartea Regelui Mihai: "Prin dispariția Regelui Mihai se încheie poa...
  Regele Mihai, 10 luni
  Mesajul transmis de premierul Tudose, după moartea Regelui Mihai: ”Amintirea Majestății...